Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
0/5
Ingrediënten:
400 g
verse kaas (type Philadelphia)
100 g
Griessuiker
2 dl
Room
4 blaadjes
gelatine (2 g)
2
kiwi in blokjes
12
Petit Beukelaer
Bereiding & Presentatie:
Warm de kaas op een zacht vuur.
Meng er de geweekte gelatine door (in koud water).
Klop de room met de suiker zacht op en spatel deze door de afgekoelde (kamertemperatuur) kaasmengeling.
Meng er de stukjes kiwi en gebroken Petit Beukelaer door.
Schik in een vormpje.
Laat 3 uur opstijven in de koeling.
Presenteer met een fris limoenblaadje en een schijfje kiwi.
Andere recepten
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Koude Crumble met krieken
Koude Crumble met krieken
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Koude Crumble met krieken
Koude Crumble met krieken
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5