Recepten overzicht   

Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes

  1. Portie: 4
  2. Moeilijkheidsgraad: 0/5

Ingrediënten:

  • 200 g verse kaas (type Philadelphia)
  • 1 dl limoensap
  • 3 blaadjes gelatine (2g)
  • Limoenzeste fijngehakt
  • 2 dl room 40%
  • 50 g griessuiker
  • 8 Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes

Bereiding & Presentatie:

  1. Warm het limoensap en smelt er de geweekte gelatine in.
  2. Klop de room, suiker en de kaas tot een gladde massa, meng er het afgekoelde limoensap onder.
  3. Schik gehakte limoenzestes in een vorm en giet er de mousse op.
  4. Plaat 3 uur in koeling.
  5. Verbrijzel de Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes en schik er een limoencake op.
#
#
#