Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
0/5
Ingrediënten:
200
g verse kaas (type Philadelphia)
1
dl limoensap
3
blaadjes gelatine (2g)
Limoenzeste fijngehakt
2
dl room 40%
50
g griessuiker
8
Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Bereiding & Presentatie:
Warm het limoensap en smelt er de geweekte gelatine in.
Klop de room, suiker en de kaas tot een gladde massa, meng er het afgekoelde limoensap onder.
Schik gehakte limoenzestes in een vorm en giet er de mousse op.
Plaat 3 uur in koeling.
Verbrijzel de Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes en schik er een limoencake op.
Andere recepten
Bastogne muffins
Bastogne muffins
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Zwart bos
Zwart bos
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Parfaits van chocolade en nouga, compote van warm rood fruit
Parfaits van chocolade en nouga, compote van warm rood fruit
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Bastogne muffins
Bastogne muffins
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Zwart bos
Zwart bos
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Parfaits van chocolade en nouga, compote van warm rood fruit
Parfaits van chocolade en nouga, compote van warm rood fruit
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5