Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Gegratineerde peren met Petit Beukelaer
Bereidingstijd:
35 min
Portie:
6
Moeilijkheidsgraad:
1/5
Ingrediënten:
16
Petit Beukelaer LU (ca. 120 g)
4
rijpe peren
300 g
halfvette cottage cheese
4
eieren
50 g
basterdsuiker
3
eetlepels blonde kandijsuiker
een klontje boter
Bereiding & Presentatie:
Verwarm de oven voor op stand 6 - 180 °C.
Boter 6 kleine crème brûlée vormen in en verdeel de geschilde en in blokjes gesneden peren ertussen.
Giet de in stukjes gebroken LU Petit Beukelaer in een kruik. Voeg de eieren, kwark en basterdsuiker toe. Meng tot een homogene crème.
Giet het mengsel over de peren, bestrooi het met bruine suiker en laat het gedurende 20 minuten in de oven fruiten.
Geniet warm of koud.
Andere recepten
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Bresilienne paveetje
Bresilienne paveetje
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Zwart bos
Zwart bos
Bereidingstijd:
1 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Bereidingstijd:
15 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Aardbeientartaartjes
Aardbeientartaartjes
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Bresilienne paveetje
Bresilienne paveetje
Bereidingstijd:
25 min
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Zwart bos
Zwart bos
Bereidingstijd:
1 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Bereidingstijd:
15 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5