Recepten overzicht   

Gegratineerde peren met Petit Beukelaer

  1. Bereidingstijd: 35 min
  2. Portie: 6
  3. Moeilijkheidsgraad: 1/5

Ingrediënten:

  • 16 Petit Beukelaer LU (ca. 120 g)
  • 4 rijpe peren
  • 300 g halfvette cottage cheese
  • 4 eieren
  • 50 g basterdsuiker
  • 3 eetlepels blonde kandijsuiker
  • een klontje boter

Bereiding & Presentatie:

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 - 180 °C.
  2. Boter 6 kleine crème brûlée vormen in en verdeel de geschilde en in blokjes gesneden peren ertussen.
  3. Giet de in stukjes gebroken LU Petit Beukelaer in een kruik. Voeg de eieren, kwark en basterdsuiker toe. Meng tot een homogene crème.
  4. Giet het mengsel over de peren, bestrooi het met bruine suiker en laat het gedurende 20 minuten in de oven fruiten.
  5. Geniet warm of koud.
#
#
#