Recepten overzicht   

Aardbeientartaartjes

  1. Bereidingstijd: 25 min
  2. Portie: 6
  3. Moeilijkheidsgraad: 3/5

Ingrediënten:

  • 20 LU Véritable Petit Beurre (ca. 170 g)
  • 300 g aardbeien
  • 1 ei
  • 80 g gezouten boter
  • 125 g mascarpone
  • 4 eetlepels verse room
  • 2 eetlepels blonde kandijsuiker

Bereiding & Presentatie:

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 - 180 °C.
  2. Verkruimel de LU Véritable Petit Beurre. Voeg de gesmolten boter en het ei toe en meng voorzichtig met een spatel. Verdeel over 6 kleine Nonstick vormpjes (10 cm in diameter) en druk aan met de vingertoppen om alles gelijkmatig over het vormpje te bedekken. Bak 10 min. in de oven, laat 10 min. staan, ontvormen en laten afkoelen op een rooster.
  3. Meng de mascarpone, room en bruine suiker. Garneer de taartjesbodems ermee en bedek ze vervolgens met de in stukjes gesneden aardbeien.
  4. Geniet onmiddellijk.
#
#
#