Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Rijstpudding met Petit Beukelaer en vanille
Bereidingstijd:
50 min
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
1/5
Ingrediënten:
8
LU Petit Beukelaer (ca. 60 g)
60
g dessert-rijst
85
cl volle melk
50
g basterdsuiker
1/2
vanillestokje
een snufje zout
Bereiding & Presentatie:
Giet 75 cl melk in een pan met dikke bodem, voeg zout en het geschraapte vanillestokje toe en breng aan de kook.
Haal van het vuur, voeg de LU Petit Beukelaer koekjes toe en laat 2 minuten staan.
Meng tot een homogeen mengsel.
Breng opnieuw aan de kook, giet de rijst erin, meng, dek af en laat de rijst op een zeer laag vuur , regelmatig roerend, 40 minuten sudderen.
Voeg de suiker toe, meng goed en dek af, laat afkoelen en voeg dan nog eens 10 cl melk toe.
Geniet lauw of koud.
Andere recepten
Zwart bos
Zwart bos
Bereidingstijd:
1 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Gegratineerde peren met Petit Beukelaer
Gegratineerde peren met Petit Beukelaer
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Boudoir-mango tiramisu
Boudoir-mango tiramisu
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Zwart bos
Zwart bos
Bereidingstijd:
1 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Gegratineerde peren met Petit Beukelaer
Gegratineerde peren met Petit Beukelaer
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Boudoir-mango tiramisu
Boudoir-mango tiramisu
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5