Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Bastogne muffins
Bereidingstijd:
30 min
Portie:
12
Moeilijkheidsgraad:
1/5
Ingrediënten:
17
LU bastogne (ca. 200 g)
100 g
zachte boter
70 g
kandijsuiker
3
eieren bij kamertemperatuur
10 cl
volle melk
50 g
bloem
20 g
maïszetmeel (2 eetlepels)
1/2
zakje bakpoeder (10 g)
een snufje zout
veelkleurige suikertabletten (optioneel)
Bereiding & Presentatie:
Verwarm de oven voor op stand 5/6 - 160 °C.
Klop de boter en de bruine suiker door elkaar.
Voeg vervolgens de eieren, melk, bloem, maïszetmeel, bakpoeder en zout toe. Meng tot er een homogene pasta wordt verkregen.
Plet de LU Bastogne in stukken en voeg ze toe aan het deeg; meng goed.
Verdeel in een muffinvorm met bakpapier en bak gedurende 15 minuten in de oven.
Ontvorm en laat afkoelen op een taartrooster. Geniet op kamertemperatuur.
Andere recepten
Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Ananastaartje met Véritable Petit Beurre
Ananastaartje met Véritable Petit Beurre
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Café Liegeois Petit Beukelaer style
Café Liegeois Petit Beukelaer style
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Limoencake met Véritable Petit Beurre met chocolade stukjes
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Ananastaartje met Véritable Petit Beurre
Ananastaartje met Véritable Petit Beurre
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Café Liegeois Petit Beukelaer style
Café Liegeois Petit Beukelaer style
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5