Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Boudoir-mango tiramisu
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
0/5
Ingrediënten:
1
mango, geschild en in blokjes
2
dl slagroom gesuikerd
2
dl mascarpone
Sap van 1 sinaasappel & 1 limoen (optioneel extra 3 cl sinaasappellikeur)
16
Boudoirs
Zestes van 1 sinaasappel en 1 limoen gemengd met fijngehakte muntblaadjes
Bereiding & Presentatie:
Meng de opgeklopte slagroom en mascarpone.
Schik de blokjes mango en giet daarop wat sap van sinaas en limoen.
Bestrooi met fijngehakte muntblaadjes.
Presenteer de gebroken boudoirs met daarop de mousse.
Werk af met de garnituur.
Andere recepten
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Rijstpudding met Petit Beukelaer en vanille
Rijstpudding met Petit Beukelaer en vanille
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Koude Crumble met krieken
Koude Crumble met krieken
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Gebakken banaan en honing chocoladesaus
Gebakken banaan en honing chocoladesaus
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Petits Delices met citroen
Petits Delices met citroen
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Semifreddo met tiramisu en chocoladesaus
Portie: 8
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Rijstpudding met Petit Beukelaer en vanille
Rijstpudding met Petit Beukelaer en vanille
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Koude Crumble met krieken
Koude Crumble met krieken
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Gebakken banaan en honing chocoladesaus
Gebakken banaan en honing chocoladesaus
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Petits Delices met citroen
Petits Delices met citroen
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5