Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Boudoir-mango tiramisu
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
0/5
Ingrediënten:
1
mango, geschild en in blokjes
2
dl slagroom gesuikerd
2
dl mascarpone
Sap van 1 sinaasappel & 1 limoen (optioneel extra 3 cl sinaasappellikeur)
16
Boudoirs
Zestes van 1 sinaasappel en 1 limoen gemengd met fijngehakte muntblaadjes
Bereiding & Presentatie:
Meng de opgeklopte slagroom en mascarpone.
Schik de blokjes mango en giet daarop wat sap van sinaas en limoen.
Bestrooi met fijngehakte muntblaadjes.
Presenteer de gebroken boudoirs met daarop de mousse.
Werk af met de garnituur.
Andere recepten
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Bastogne muffins
Bastogne muffins
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Kleine mousses met Bastogne
Kleine mousses met Bastogne
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Bastogne muffins
Bastogne muffins
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Trifle van frambosen en rozen
Trifle van frambosen en rozen
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5