Daar groeit liefde van
nl
fr
#ShareTheLUve
Harmony
Merken
Recepten
Verenigingen
Geschiedenis
Recepten overzicht
Gebakken banaan en honing chocoladesaus
Bereidingstijd:
10 min
Portie:
4
Moeilijkheidsgraad:
1/5
Ingrediënten:
2
bananen
40 g
boter
Zwarte peper
8
Petit Beukelaer koekjes
1 dl
honing
100 g
chocolade
Bereiding & Presentatie:
Verwijder de schil van de banaan en snij in gelijke schijfjes.
Bak in de boter en bestrooi met peper. Laat kort karameliseren.
Maak de saus: smelt de chocolade met de honing.
Presenteer op de Petit Beukelaer met daarop enkele schijfjes banaan, werk af met een straaltje chocoladesaus en nog een koekje.
Andere recepten
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
Bereidingstijd:
1h 25 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Chocoladeworst
Chocoladeworst
Bereidingstijd:
20 min
Portie: 1
Moeilijkheidsgraad: 3/5
Appel en Bastogne Crumble
Appel en Bastogne Crumble
Bereidingstijd:
45 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Hazelnoot en Petit Beukelaer Brownies
Bereidingstijd:
35 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
New York Cheesecake met Véritable Petit Beurre
Bereidingstijd:
1h 25 min
Portie: 12
Moeilijkheidsgraad: 1/5
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Cheesecake met kiwi en Petit Beukelaer
Bereidingstijd:
Portie: 4
Moeilijkheidsgraad: 0/5
Crème brûlée met Bastogne
Crème brûlée met Bastogne
Bereidingstijd:
40 min
Portie: 6
Moeilijkheidsgraad: 3/5