Recepten overzicht   

Zwart bos

  1. Bereidingstijd: 1 min
  2. Portie: 1
  3. Moeilijkheidsgraad: 0/5

Ingrediënten:

  • 12 Véritable Petit Beurre met chocoladestukjes
  • 32 opgelegde kersen of Amarenakersen
  • 2 cl Kirsch
  • 100 g gesmolten chocolade
  • 4 dl room
  • 10 g bloemsuiker
  • verse muntblaadjes

Bereiding & Presentatie:

  1. Klop de room luchtig met de bloemsuiker.
  2. Verdeel in twee en roer er bij de ene helft de gesmolten chocolade en bij de andere helft de kirsch onder.
  3. Hak de muntblaadjes fijn.
  4. Leg op een koekje een laagje chocoladeroom en enkele Amarenakersen. Leg daarop een koekje met een laagje geklopte room met kirsch en Amarenakersen. Eindig met een koekje, een laagje chocoladeroom en versier met een kers.
  5. De Kirsch kan ook weggelaten worden.
#
#
#