Samen hebben we honderdduizenden
Koekoekskes gedeeld!

Koekjes brengen mensen bij elkaar. Dat hebben we met z’n allen mogen ondervinden door Koekoekskes te delen met familie, vrienden, collega’s of buren. Door deze Koekoekskes bovendien te ‘sharen’ op social media met #ShareTheLuve, hebben jullie een enorme bijdrage geleverd aan CAW in hun strijd tegen eenzaamheid.

En daarvoor een
dikke merci!

Terugblik op jullie
gedeelde Koekoekskes

Duizenden Koekoekskes
gedeeld via

Waarom hebben wij CAW als
partner gekozen?

CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn: een moeilijke relatie, persoonlijke moeilijkheden, financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving … CAW biedt ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

CAW wordt elke dag geconfronteerd met mensen die zich eenzaam voelen of al lange tijd in sociaal isolement leven. Zij ondersteunen en helpen hen op verschillende levensdomeinen. Wie het gevoel van verbinding met zichzelf of met de maatschappij verloren is, wil CAW opnieuw connecteren. Met zichzelf, of met die maatschappij.

Zo helpen zij in de strijd tegen eenzaamheid.

Een aantal voorbeelden:

  • CAW biedt begeleiding aan mensen en helpt hen connectie maken met zichzelf en met de maatschappij.
  • Moeilijkheden in gezins- en partnerrelaties dragen bij tot kwetsbaarheid en eenzaamheid. CAW begeleidt op het vlak van scheiding, ouderschap, IFG, relationele problemen.
  • CAW is er voor slachtoffers en hun na(ast)bestaanden
  • CAW zet in op het versterken van het netwerk van mensen en verbindt mensen met elkaar en met de samenleving. Soms letterlijk door een vrijwilligersnetwerk rond een persoon te bouwen.

Eenzaamheid blijven bestrijden

We willen jullie enorm bedanken voor alle hulp en steun. Samen met jullie, hebben ook wij genoten van alle Koekoekskes die jullie deelden via #ShareTheLuve.

Om eenzaamheid te blijven bestrijden, kunnen jullie uiteraard Koekoekskes blijven delen met iedereen die er nood aan heeft.

Haal hier jouw Koekoekskes